Agenda 2020

 

Géén repetitie tot nader order

De maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te vertragen door (sociale) contacten zoveel mogelijk te beperken zullen in elk geval tot 1 juni van kracht zijn. Ook het Belcrumhuis is tot die tijd tijdelijk gesloten en gaat per 1 juni weer open.

Mogelijk geeft het een verhoogd risico op verspreiding van het nieuwe coronavirus als mensen met een groep gaan zingen of musiceren op blaasinstrumenten. Dat wordt nog onderzocht. Zolang we dit niet zeker weten, raadt het RIVM het af om samen te musiceren (zingen/blazen).

Dat betekent helaas dat wij nog niet weten wanneer de repetities weer aanvangen. Uiteraard houden we je op de hoogte via de agenda van onze website.


Per 1 mei 2020 hebben wij een nieuwe dirigent!

Per 1 mei heeft Zanggroep Stijlloos een nieuwe dirigent: welkom Richard Meulendijk. Binnenkort meer informatie over onze nieuwe dirigent.


Vanaf vrijdag 28 februari 2020 begint de repetitie voortaan weer om 20.00 uur

Onze repetitie tijd op vrijdag start vanaf vrijdag 28 februari weer om 20.00 uur ipv van 20.15 uur. 


'Geef jezelf een stem!’

Zo heet de nieuwe campagne van Zanggroep Stijlloos. Met deze campagne hopen we mensen een kijkje in de keuken van Stijlloos te geven en warm te maken om bij ons te komen zingen.

Bij Zanggroep Stijlloos staat stemvorming centraal tijdens de repetities. Door de mogelijkheden van je stem te verkennen kun je deze leren controleren en inzetten zoals jij dat wilt. Op deze manier houd je je stem gezond en stap je met meer zekerheid het podium op. Nu kan het echte zingen beginnen!

Om een betere balans te krijgen in het koor zijn we vooral op zoek naar mannen! Ben je dit niet, maar heb je wel interesse om bij Stijlloos te komen zingen? Neem dan vooral contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Repetitie: Vrijdagavond 20:00-22:00 uur
Repetitielokaal: Belcrumhuis: Pastoor Pottersplein 12, Breda
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef jezelf een stem 

 


 

 

 

 

 

Een optreden ?


Bent u benieuwd naar Zanggroep Stijlloos en zou u willen dat wij komen optreden?
Stuur ons gerust een mail: info@zanggroepstijlloos.nl