Agenda 2020

Zomervakantie tot 28 augustus 2020

De zomervakantie is begonnen. Gelukkig is het vooruitzicht is dat we na de vakantie ‘gewoon’ kunnen repeteren en eindelijk weer echt kunnen zingen (mits we daarbij veilige afstand houden). We starten op vrijdagavond 28 augustus aanstaande aan het nieuwe Stijlloos-seizoen. Mocht je een keer willen komen kijken dan kan dat weer in september, wel even een mailtje sturen zodat we rekening kunnen houden met jouw komst!


Per 1 mei 2020 hebben wij een nieuwe dirigent!

Per 1 mei heeft Zanggroep Stijlloos een nieuwe dirigent: welkom Richard Meulendijk. Binnenkort meer informatie over onze nieuwe dirigent.


Vanaf vrijdag 28 februari 2020 begint de repetitie voortaan weer om 20.00 uur

Onze repetitie tijd op vrijdag start vanaf vrijdag 28 februari weer om 20.00 uur ipv van 20.15 uur. 


'Geef jezelf een stem!’

Zo heet de nieuwe campagne van Zanggroep Stijlloos. Met deze campagne hopen we mensen een kijkje in de keuken van Stijlloos te geven en warm te maken om bij ons te komen zingen.

Bij Zanggroep Stijlloos staat stemvorming centraal tijdens de repetities. Door de mogelijkheden van je stem te verkennen kun je deze leren controleren en inzetten zoals jij dat wilt. Op deze manier houd je je stem gezond en stap je met meer zekerheid het podium op. Nu kan het echte zingen beginnen!

Om een betere balans te krijgen in het koor zijn we vooral op zoek naar mannen! Ben je dit niet, maar heb je wel interesse om bij Stijlloos te komen zingen? Neem dan vooral contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Repetitie: Vrijdagavond 20:00-22:00 uur
Repetitielokaal: Belcrumhuis: Pastoor Pottersplein 12, Breda
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef jezelf een stem 

 


 

 

 

 

 

Een optreden ?


Bent u benieuwd naar Zanggroep Stijlloos en zou u willen dat wij komen optreden?
Stuur ons gerust een mail: info@zanggroepstijlloos.nl