Agenda 2021

Zomervakantie tot vrijdag 10 september 2021

Na een jaar van weinig tot niet zingen door alle corona maatregelen hebben we op 2 en 9 juli toch nog samen gezongen en het zangjaar afgesloten voor de zomervakantie. Op vrijdag 10 september starten we ons nieuwe zangjaar weer. Als je wil komen kijken dan kan dat weer vanaf 17 september. Wel van te voren even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijne vakantie voor iedereen!


Per 1 mei 2020 hebben wij een nieuwe dirigent!

Per 1 mei heeft Zanggroep Stijlloos een nieuwe dirigent: welkom Richard Meulendijk. Binnenkort meer informatie over onze nieuwe dirigent.


Vanaf vrijdag 28 februari 2020 begint de repetitie voortaan weer om 20.00 uur

Onze repetitie tijd op vrijdag start vanaf vrijdag 28 februari weer om 20.00 uur ipv van 20.15 uur. 


'Geef jezelf een stem!’

Zo heet de nieuwe campagne van Zanggroep Stijlloos. Met deze campagne hopen we mensen een kijkje in de keuken van Stijlloos te geven en warm te maken om bij ons te komen zingen.

Bij Zanggroep Stijlloos staat stemvorming centraal tijdens de repetities. Door de mogelijkheden van je stem te verkennen kun je deze leren controleren en inzetten zoals jij dat wilt. Op deze manier houd je je stem gezond en stap je met meer zekerheid het podium op. Nu kan het echte zingen beginnen!

Om een betere balans te krijgen in het koor zijn we vooral op zoek naar mannen! Ben je dit niet, maar heb je wel interesse om bij Stijlloos te komen zingen? Neem dan vooral contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Repetitie: Vrijdagavond 20:00-22:00 uur
Repetitielokaal: Belcrumhuis: Pastoor Pottersplein 12, Breda
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef jezelf een stem 

 


 

 

 

 

 

Een optreden ?


Bent u benieuwd naar Zanggroep Stijlloos en zou u willen dat wij komen optreden?
Stuur ons gerust een mail: info@zanggroepstijlloos.nl