Agenda

 

Zaterdag 28 oktober 2023 om 14.30 uur: Herfstminiatuurtje

Een mini-concertje dat wordt gevolgd door een boswandeling vanaf Kinderboerderij Wolfslaar met zang en afsluitend ook weer zang. Leuk om met de kinderen te doen. Zet datum en tijd alvast in je agenda, nadere gegevens volgen nog. 

Zanggroep Stijlloos zoekt MANNEN!

Momenteel zijn we vooral op zoek naar versterking in mannenstemmen: we zijn op zoek naar bassen en tenoren! Maar uiteraard zijn ook sopranen en alten van harte welkom! Wil je weten of zingen bij Zanggroep Stijlloos iets voor je is? Kom gerust een keer kijken op vrijdagavond. 
We vinden het wel fijn als je even laat weten dat je komt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zanggroep Stijlloos gaat verhuizen vanaf vrijdag 1 september 2023

Vanaf vrijdag 1 september 2023 (onze eerste repetitie na de zomervakantie) repeteren we voortaan in Wijkcentrum 't Houwke, Grote Houw 227, 4817 RE Breda. 
Onze repetitie tijd wordt dan van 20.00 - 22.00 uur. Ook daar ben je van harte welkom om te komen kijken en mee te komen zingen. Wel graag een berichtje van te voren. 

Zomervakantie vanaf zaterdag 15 juli 2023 tot en met 31 augustus 2023

Op vrijdag 14 juli hebben wij onze laatste repetitie voor de zomervakantie. Vanaf zaterdag 15 juli nemen wij een paar weken vakantie. Onze eerste repetitie is weer op vrijdag 1 september 2023 op een andere locatie. Na al die jaren zeggen we het Belcrumhuis gedag en verkassen we naar Heusdenhout.

Vrijdag 19 oktober 2022: we hebben een nieuwe dirigent!!

 Zanggroep Stijlloos heeft een nieuwe dirigent. Welkom Renate van Klinken. Vanaf 28 oktober gaan we met haar repeteren. 

 

Meedoen aan ons volgend miniatuurtje?

Wanneer?
Volgend miniatuurtjes zullen plaatsvinden eind 2022 en in de loop van 2023. Thema, locatie en tijd worden nog bekend gemaakt.

Wat?
9 repetities mee repeteren (op project basis) met een miniatuurtje (mini concert) als afsluiting. We repeteren op vrijdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in het Belcrumhuis

Kosten?
25 euro

Dus zou je hieraan mee willen doen, dan stuur gerust een mailtje aan ons bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij vinden het leuk als je mee komt doen!

Jubileumjaar 2022: Zanggroep Stijlloos bestaat 25 jaar!


Dit jaar bestaat Zanggroep Stijlloos 25 jaar: ons zilveren jubileum!  We zijn na een moeilijke tijd door alle beperkingen die er waren door Corona, weer enthousiast aan het opbouwen. Daarom is de gedachte ontstaan om in plaats van een groot concert het publiek een viertal kleinere optredens aan te bieden, iedere keer in een ander (muzikaal) thema. Deze zogeheten miniatuurtjes passen zich meestal ook aan aan de tijd van het jaar of de locatie waar deze plaatsvinden. 

Zo is het eerste concertje gepland tijdens het Nationale Molenweekend op zondag 15 mei, bij Molen De Korenbloem Molenstraat 23, in Ulvenhout. 

Tijd: 13:30, 14:30 en 15:30 uur. Het toepasselijke thema is Hollands glorie, oftewel klassiekers uit de Nederlandstalige muziek. En zoals het Stijlloos betaamt: uit allerlei genres, van nederpop via een gezellige inhaker tot een mooi luisterliedje. 

Tijdens deze miniatuurtjes kunnen toehoorders die geïnspireerd worden zich gelijk inschrijven om als projectzanger mee te doen als voorbereiding voor het volgende concert. In ongeveer twee maanden tijd wordt hij/zij dan klaargestoomd om mee te doen met het eerstvolgende thema-optreden en hopelijk daarna bij Stijlloos te blijven. Op die manier proberen we ook aan ledenwerving te doen.

Later dit jaar volgen nog miniatuurtjes met als thema Reizen & talen (op 17 juli, tijdens de Culturele zondag muziek), Kinderliedjes & 90s hits (in oktober) en Wintergloed (in december). Houd de berichtgeving in de gaten voor verdere details.

 

Sinds 21 januari 2022 zingen we weer iedere vrijdagavond van 20.15 - 22.15 uur, iets voor jou?


Oproep aan alle badkamer- en filezangers (en zangeressen) in de regio Breda: deel je talent met Zanggroep Stijlloos en kom op vrijdagavond met ons repeteren!
We hebben na de oneindig lijkende ‘Corona-stop’ enthousiast onze repetities hervat op vrijdagavond tussen 20:15 en 22:15 uur in het Belcrumhuis.
Gezellig dat het weer kan!
 
Maar het zou nog leuker zijn als we onze groep kunnen uitbreiden met nieuwe leden!! Twijfel je of in een groep zingen iets voor jou is?
Kom dan nu om te ontdekken hoe het is om samen te zingen en nummers in te studeren.
 
Je bent van harte welkom! Meld je van te voren wel even aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot zings 🎶🎶🎶🎶


'Geef jezelf een stem!’

Zo heet de nieuwe campagne van Zanggroep Stijlloos. Met deze campagne hopen we mensen een kijkje in de keuken van Stijlloos te geven en warm te maken om bij ons te komen zingen.

Bij Zanggroep Stijlloos staat stemvorming centraal tijdens de repetities. Door de mogelijkheden van je stem te verkennen kun je deze leren controleren en inzetten zoals jij dat wilt. Op deze manier houd je je stem gezond en stap je met meer zekerheid het podium op. Nu kan het echte zingen beginnen!

Om een betere balans te krijgen in het koor zijn we vooral op zoek naar mannen! Ben je dit niet, maar heb je wel interesse om bij Stijlloos te komen zingen? Neem dan vooral contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Repetitie: Vrijdagavond 20:15-22:15 uur
Repetitielokaal: Belcrumhuis: Pastoor Pottersplein 12, Breda
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef jezelf een stem 

 


 

 

 

 

 

Een optreden ?


Bent u benieuwd naar Zanggroep Stijlloos en zou u willen dat wij komen optreden?
Stuur ons gerust een mail: info@zanggroepstijlloos.nl