Agenda 2021


Sinds 21 januari 2022 zingen we weer iedere vrijdagavond van 20.15 - 22.15 uur, iets voor jou?

Oproep aan alle badkamer- en filezangers (en zangeressen) in de regio Breda: deel je talent met Zanggroep Stijlloos en kom op vrijdagavond met ons repeteren!
We hebben na de oneindig lijkende ‘Corona-stop’ enthousiast onze repetities hervat op vrijdagavond tussen 20:15 en 22:15 uur in Gemeenschapshuis de Belcrum.
Gezellig dat het weer kan!
 
Maar het zou nog leuker zijn als we onze groep kunnen uitbreiden met nieuwe leden!! Twijfel je of in een groep zingen iets voor jou is?
Kom dan nu om te ontdekken hoe het is om samen te zingen en nummers in te studeren.
 
Je bent van harte welkom! Meld je van te voren wel even aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot zings 🎶🎶🎶🎶

Per 1 mei 2020 hebben wij een nieuwe dirigent!

Per 1 mei heeft Zanggroep Stijlloos een nieuwe dirigent: welkom Richard Meulendijk. Binnenkort meer informatie over onze nieuwe dirigent.


'Geef jezelf een stem!’

Zo heet de nieuwe campagne van Zanggroep Stijlloos. Met deze campagne hopen we mensen een kijkje in de keuken van Stijlloos te geven en warm te maken om bij ons te komen zingen.

Bij Zanggroep Stijlloos staat stemvorming centraal tijdens de repetities. Door de mogelijkheden van je stem te verkennen kun je deze leren controleren en inzetten zoals jij dat wilt. Op deze manier houd je je stem gezond en stap je met meer zekerheid het podium op. Nu kan het echte zingen beginnen!

Om een betere balans te krijgen in het koor zijn we vooral op zoek naar mannen! Ben je dit niet, maar heb je wel interesse om bij Stijlloos te komen zingen? Neem dan vooral contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Repetitie: Vrijdagavond 20:15-22:15 uur
Repetitielokaal: Belcrumhuis: Pastoor Pottersplein 12, Breda
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef jezelf een stem 

 


 

 

 

 

 

Een optreden ?


Bent u benieuwd naar Zanggroep Stijlloos en zou u willen dat wij komen optreden?
Stuur ons gerust een mail: info@zanggroepstijlloos.nl